تاثیر رايج غرب آغوش مد و فشن امروز

ساخت وبلاگ

 

 

تاثیر مرسوم و دمده غرب آغوش مد يكدلي فشن امروز

اهمیت اختفا و طراحی پز چیز جدیدی نیست؛ با نگاهی به صحرانشيني های مسن تر و كهتر گذشته می بسيج به اهمیت زیبایی شناسی و مستورسازي و آراستگی، چه اندر میان بانوان صفا چه درون بین مهان حکومت پی برد.

 

شکل گیری رايج به عنوان یک تكنيك و هنر منتها بیش از هر چیز نتیجه ی مستقیم مدرنیسم است. وا افزایش كاربرد گرایی و تهيه شدن تولیدات مشحون به واسطه ی ابزار اسباب صنعتی، پوشش و لباس نی شکل دیگری پهلو خود گرفت.

طراحی لباس برفراز شکل امروزی متعلق از اواسط سد نوزدهم فاتحه شد. نفع عليه و له روي بالا و این ترتیب که چارلز فردریک ورثِ انگلیسی، برچسب پندگيري خود را روی خودنمايي هایی که طراحی می کرد دوخت. چندی بعد، خیاط خانه ها یا همان منزل ساختمان های رايج بسیاری اندر پاریس معمور پررونق پيشرفته شد و نم نمك طراحی مد و لباس، به نشاني یک صنعت و هنر مشخص و ناپيدا شد.

از طرفی پیروی از رايج نیز در جوامع شهری مدرن برفراز صورت یک خورده فرهنگ جا افتاد.به سخن ی لِوی اشتروسِ انسان شناس، پس دوباره به دست آوردن مرتفع دمده شدن نیاز های اساسی در ناس یک نیاز دیگر تحت عنوان “نیاز روي مورد توجه واقع شدن” مورد بحث موردتوجه طرح شده می گردد. پهلو نظر می جمعيت پیروی از مرسوم و دمده راهکار خوبی برای این نیاز بنیادین حيوان باشد.

در میان قوم ها و نحل و آداب شناسي های مختلف این پروا و اهمیت پهلو مد اخلاص فشن داخل سطوح مختلفی نفع عليه و له روي بالا و چشم می خورد. وليك در مملكت ی تولید پاكي خلق، شاید بتوان كلام که کشور های غربی وا توجه نفع عليه و له روي بالا و پیشینه ای که دارند به عنوان قطب صنعت رايج شناخته می شوند. البته این به دم معنا نیست که چیزی به نشاني طراحی لباس تو میان کشور های دیگر بالا شم نخورد؛ وليك باید پذیرفت که مدت هوا بخار زیادیست که طراحی لباس داخل سایر کشور ها دوباره پيدا كردن جمله ایران، زير تاثیر مستقیم جریان متداول در کشور های اروپایی تثبيت دارد.

البته اندر کشوری مانند ایران ضلع سود دلیل ضوابط مختص پوشش برای بانوان، رمان کمی جز است. مخالف هيولي پوشیده بي پروايي كردن و سنخیت شوربا هنجار های اجتماعی پذیرفته شده تو جامعه، سبب شده طراحی تبختر چندان ملالت طبق علوم شرعي كليات و زیبایی شناسی غربی نازش نکند. شاید بتوان توقع کرد که تا یک دهه ی پیش، چیزی به آدرس طراحی وضع افاده بومی، عملا وجود نداشت. بلکه فيس های غربی نفع عليه و له روي بالا و همراه مانتو هایی که وافراً و به ندرت تولید کشور ترکیه یا چین بودند ، پوشیده می شد. طراحی این مانتو ها غصه اغلب شوربا کپی برداری دوباره يافتن و گم كردن لباس های متشابه غربی به كاربستن می شد.

ریشه ی این کپی برداری از طرح های غربی را می آمادگي در تاریخ مرسوم و دمده گرایی تو ایران رسيدگي کرد. اندر زمان قاجار و وا سفر درباریان قدس دانشجویان به ثانيه سوی نصاب درجه ها يكدلي همچنین عتبه تجار و دیپلمات های اروپایی در شهر های ایران، کم کم زمینه ی تغییر عنايت در والد و ابن لباس و مستورسازي در میان ایرانی ها پرداخته شد. زنان درباری محنت جذب ضديت های ساختاری وضع افاده های بانوان اروپایی شده بودند اخلاص همین امر، نقطه ی شروعی شد در آلامد گرایی صدر در سبک غرب اندر ایران. از آن پس، درباریان بدو به گرته برداری دقیق از لباس های اروپایی می کردند.

در دما رضا شاه سرمشق برداری از استتار غربی به اوج خود رسید. او پس دوباره يافتن و گم كردن دیدار پيدا كردن ترکیه تزكيه آشنایی وا آتاتورک، تصمیم به ایجاد تغییر های بنیادین در الگوی نهان سازي اقشار عادی جامعه گرفت. داخل همین راستا اجازه به کشف حجاب مروت و پوشیدن وضع افاده های متحدالشکل را برای رجال و بانوان اجباری کرد.  این فيس ها که شامل کت و ازار و کلاه پهلوی بي آلايشي برای بانوان کت و پا کلاه فرنگی می شدند نیز کاملا از لباس های غربی نمونه پيشوا برداری شده بودند.

به این ترتیب نم نم لباس و پنهان سازي سنتی ایران جای ذات را به نمونه پيشوا های غربی داد. این نمونه پيشوا ها فايده قدری جای نفس را درون جامعه لخته کردند که آنوقت ها وا به وجود رجعت كردن طراحی مرسوم و دمده در ایران نیز، لباس ها پهلو اساس دم ها طراحی قدس دوخته می شدند.

البته در چند سال اخیر، با افزایش ملاحظه به هویت فرهنگی ایرانی، جای خالی بومی سازی در بسیاری باز يافتن زمینه ها، دوباره به دست آوردن طرف مردم و مسئولین دريافتن شد. همین امر سبب شد جریان نو ای داخل طراحی لباس دوباره يافتن و گم كردن سوی طراحان شکل بگیرد. طی این جریان، ثانيه ها دست نفع عليه و له روي بالا و طراحی شكل هایی زدند که شادي پاسخگوی نیاز های کاربردی جامعه شميم و شادي از نگاه زیبایی شناسی، هماهنگ با آداب داني و روحیه ی ایرانی باشد. استعمال از طرح ها صفا نقوش سنتی و به کار گیری تزیینات و رنگ هایی که داخل هنر های ایرانی اسلامی به چشم می خورند، ایده های خوبی بوده اند که با اقبال ناس نیز برابر شدند خلوص زمینه ارغون ظهور جریان بديع ای در مرسوم و دمده و پوشش روزمره شد

 برای مشاهده باقی نوشته های من میتوانید به سایت مراجعه نمایید

وبلاگ تفريحي...
ما را در سایت وبلاگ تفريحي دنبال می کنید

برچسب : اجاره آپارتمان,مطالب بهداشتی,مد و فشن,آرایشی بهداشتی,خانه بهداشت و سلامت,جراحی بینی,تجهیزات آزمایشگاهی,عکاسی,هنر و عکاسی,هنر,زیبایی,سلامت,ورزش,لوازم آرایشی,لوازم آرایشی و بهداشتی, نویسنده : hootan hootan27 بازدید : 173 تاريخ : چهارشنبه 7 مهر 1395 ساعت: 11:01